Vom ierna bine?

Meciuri obligatoriu de castigat pentru „U”, la fotbal, astazi, cu puternica echipa a Vasluiului si apoi cu lanterna Mioveni, invinsa sus in Gruia cu largul sau concurs (autogolul ex-ului Dica i-a ingropat). Deci practic doar meciul de azi e de castigat cu efort, in mod normal pe Mioveni „U” ar trebui sa o invinga fara probleme. Doar ca e fotbalul nu e perfect predictibil. Cine credea ca cele doua echipa ale Manchesterului, galonata United si liderul la zi in Anglia, cei de la City, vor parasi asa repede masa bogatilor care este Champions League??

Sa fim deci moderati si sa spunem la unison cu presa de specialitate ca meciul de azi e vital pentru victoria Universitatii dar adversarul este unul pe masura. Vaslului condusa de „Dulau” si patronata de Porumboiu e o nuca greu de spart. Studentii sunt neinvinsi pe Cluj Arena si o victorie i-ar mentine in obiectiv. Ar scapa si Badea de acuze, si-ar salva postul. Presa nu intarzie dupa fiecare meci sa ii gaseasca inlocuitor, ba unu ba altu, punand presiune, uneori artificial.Trebuie umplute paginile cumva si atunci cand nu ai cu ce speculezi, arunci bombe. Fac rau chestiile astea.

Adevarat este si ca echipa nu prea a jucat. Daca castiga meciul cu Vointa Sibiu era altceva dar cum fotbalul si viata nu merg pe „daca” trebuie 3 puncte astazi. Nu va deloc usor, ba cred ca va fi „scrasnirea dintilor”.

Vaslui e o echipa buna, dar care a avut sincope in campionat si joaca pe doua fronturi mari, intern si Europa League. In meciul cu Lazio au jucat foarte bine, de la egal la egal cu italienii asa ca nu o vad bine pe”U”.

Merg ca de obicei la stadion si apoi mai discutam.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *