Vremea hienelor

Nu credeam ca un titlu de carte pus de un ziarist si anteprenor de presa pe care il respect sa fie asa de actual. „Vremea hienelor”, volumul de editoriale al lui Tavi Hoandra este super super actual…

Astazi, 23 ianuarie 2009, anul Domnului, e o premiera in media clujeana: un ziar scos la licitatie in plina redactie! UNIC! Clujul iarasi e unic! Toate bunurile vot fi scoase la licitatia la defunctul cotidian „Informatia de Cluj”. Motivul: nu si-au platit chiria de 6 luni.

Pana acum eu am tacut, nu am scris nimic. Dar nu mai pot sa tac si spun ca a venit „Vremea hienelor”.  Acolo a fost vorba de un management defectuos complet. Nu are, tot ce s-a intamplat acolo, vreo legatura cu criza. DELOC!

Pe toti ziaristii clujeni care vor licita, deci nu pe  cei care vor fi prezenti, ii consider sacali! Nu poti sa te duci, pentru numele lui Dumnezeu, tu, din alta redactie,  si sa cumperi laptopul pe care colegul tau si-a castigat painea! Eu refuz efectiv sa cred ca se poate intampla asta! Ar fi prea mult!!!

Pacat de Informatia de Cluj, de oamenii minunati pe care ii stiu  acolo. Viata merge inainte!

Update

 s-a amanat pe luni licitatia.  Eu tot spun ca nu au ce cauta  acolo sa liciteze jurnalistii din alte redactii sau cei de la Informatia. Nu exista nici o lege  sa-i opreasca. Decat bunul simt.

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “Vremea hienelor

  1. citeste atent, nu te repezi

    ziceam de cei care Liciteaza! Nu e nici o lege sa te impedice numai legile moralei si bunul simt. Cred ca e suficient. Si sper ca, asa cum te cunosc, nu vei licita. Sigur, ca jurnalist trebuie sa participi daca te trimite redactia sa relatezi, ca e cred ca e subiect!. Dar sa te afli asa in treaba, acolo, nu mi se pare corect, chiar daca ai concurat cu ei. Sau tocmai din respect, din fair play pt fostii concurenti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *