Zi decisivă pentru „U”. Mărginean cere insolvenţa clubului

Zi decisivă la Universitatea ClujIoan Mărginean, acţionarul principal, solicită astăzi instanţei Tribunalului Comercial Cluj declararea insolvenţei la „U”. Este al doilea termen al procesului iniţiat de Mărginean. Acesta doreşte ca „U” să termine acest retur de campionat pe loc neretrogradabil.

Miza sunt drepturile de televizare, de 1,4 milioane de euro, aşa cum scrie Mărginean în solicitarea către judecătorul sindic.

„Obiectivul principal urmărit de societate este menţinerea în Liga I a echipei de seniori, fapt ce ar genera încasarea la sfârşitul anului competiţional 2012-2013 a unei sume cuprinse între 1-1,4 milioane de euro, în funcţie de locul ocupat în clasament, reprezentând contravaloarea drepturilor de televiziune”, e precizat în actele din dosar.

Dacă judecătorul sindic admite cererea, „U” va fi managerizată de un administrator judiciar, o firmă din Oradea specializată în insolvenţe, aleasă de Mărginean. Toată activitatea clubului, administrativă şi comercială va fi decisă de această firmă,  Global Money Recovery Oradea.

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *